1 de 10
EQUIPAMENTS

Dissabte s'inaugura el parc de lliscament de Reus

Amb tallers, demostracions i un acte amb representació de les autoritats

La inauguració del parc és el dissabte 22 d'octubre | Adrià Costa
per M.B., Reus, Catalunya | 19 d'octubre de 2022 a les 13:18 |
Aquest dissabte 22 d’octubre al matí tindrà lloc la inauguració del parc del Lliscament, situat a la zona oest de la ciutat, que té una superficie de 13.013 m2 i que inclou tres zones per a la pràctica esportiva intergeneracional: el nou skatepark, el parc de cal·listènia i l l’àrea de petanca.

L’acte serà a partir de dos quarts d'1 del migdia, a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor d’Esports, Pep Cuerba; la regidora d’Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui, i altres representants del consistori. Al llarg del matí, amb tot, des de la regidoria d’Esports s’han preparat activitats esportives per a dinamitzar la jornada.

D'aquesta manera, des de les 10 del matí i fins a dos quarts d'1 del migdia hi haurà classes gratuïtes d'skate i scooter, a càrrec dels monitors d'Ungravity. Aquestes classes seran sense inscripció prèvia i es recomana als assistents portar material propi. També en aquest horari, l'associació Venom Barz dinamitzarà l'espai de cal·listènia que hi ha al parc. Després de l’acte d’inauguració, hi haurà un exhibicions.

Les obres del parc del Lliscament de Reus van finalitzar el 30 de setembre i han estat executades per l'empresa Servidel SLU, per un pressupost d'adjudicació de 904.638,23 euros. A més de l’habilitació de les tres zones esportives, el projecte urbanístic ha inclòs la naturalització de la zona verda de l'entorn i la creació de "noves zones d'estada", segons les han descrites fonts municipals. 
 

Cartell de l'acte Foto: Cedida 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: