1 de 10
EQUIPAMENTS

Inversió de 4,2 milions per construir el nou edifici de l'escola de Botarell

L'institut Mar de la Frau, de Cambrils, en per 2,19 per ampliar les seves instal·lacions

Una imatge de l'actual escola Mare de Déu de la Candela, de Botarell | Govern
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 19 d'octubre de 2022 a les 10:59 |
El Govern de la Generalitat ha aprovat recentment 21 noves construccions i grans actuacions en centres educatius per valor de 98,38 milions d'euros. Entre aquestes, el departament d'Educació promourà dues actuacions al Baix Camp: a l'escola Mare de Déu de la Candela, de Botarell; i a l'institut Mar de la Frau, de Cambrils

En el cas del primer centre, l'actuació prevista és la construcció d'un nou edifici per substituir l'actual. Aquesta ha estat valorada en 4,2 milions d'euros; quant a l'institut de Cambrils, en aquest cas es preveuen obres d'ampliació a les instal·lacions existents, amb una inversió estimada de 2,19 milions d'euros. 

Satisfacció a l'ajuntamentDes del consistori de Botarell s'ha apuntat que "finalment, la nostra perseverança i persistència han donat el seu fruit i d'aquí a uns anys Botarell comptarà amb la tan esperada escola nova. Des de l'any 2015 hem visitat cinc directors de serveis territorials d'educació amb el mateix objectiu, la construcció d'un equipament del qual tota la comunitat educativa se'n sentís orgullós". En aquesta línia, s'ha assenyalat que en els propers dies es farà una reunió informativa amb tota la comunitat educativa per a donar més detalls del projecte. 

L'escola de la Mare de Déu de la Candela compta amb un centenar d'alumnes, distribuïts en una línia d'Educació Infantil i una a Educació Primària. Des de l'actual curs 2022/ 2023, a més, compta també gaudim amb el servei de llar d'infants, tot acollint nadons d'I1 i I2.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: