1 de 10
FIRES I MOSTRES

Nou productors cervesers artesans a l'Úrsula Beer Fest de Valls

Els dies 28 i 29 d'octubre, al Portal Nou

Detall del cartell de la festa cervesera | Cedida
per ACN/ Redacció, Reus, Catalunya | 19 d'octubre de 2022 a les 10:28 |
El Portal Nou de Valls tornarà a acollir l'Úrsula Beer Fest els dies 28 i 29 d'octubre, la festa gastronòmica de tardor nascuda l'any 2019 i dedicada a la cervesa artesana i als forns i cansaladeries km0 de la ciutat. Després que les restriccions per la pandèmia impedissin la celebració els anys 2020 i 2021, aquest 2022 la regidora de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls recupera la festa que arrencarà el divendres 28 a la tarda i que s'allargarà durant tot el dissabte.

El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, ha manifestat durant la roda de premsa de presentació que es preveu que la festa rebi molts visitants, alhora que considera que el Portal Nou s'anirà consolidant com a espai per acollir esdeveniments que contribueixin a dinamitzar el Centre Històric.

La celebració a l'entorn de la cultura de la cervesa, la gastronomia i la música folk, comptarà amb els estands de productors cervesers del territori els visitants podran acompanyar la beguda amb salsitxes casolanes elaborades per quatre cansaladeries de Valls. En concret, a l'edició d'enguany hi participaran nou productors cervesers: les Clandestines, Ebrewin, Jupiter Coop, Kesse, Ona, Redhop Salomó, Rústica Bufona, Segarreta i Subversiva.

Les cansaladeries vallenques Bonet, Batalla, Pons i Queralt seran els encarregats de subministrar les llonganisses tradicionals, amb pebre o amb mel i mostassa, botifarres blanques, bratswurts o frankfurts, mentre que els forns Cal Cesc, Ca l'Estevet i la Barcelonesa posaran el pa. A més, coincidint amb aquests dies, del 24 d'octubre al 5 de novembre, les cansaladeries oferiran les seves especialitats també en els seus establiments.

Els visitants trobaran a l'estand de l'organització situat al Portal Nou els gots de vidre a 1,5 euros per degustar les diferents cerveses, a més de bosses i samarretes de marxandatge de l'esdeveniment. Les consumicions s'abonaran en cada estand dels diferents productors al preu de 2 euros. L'Úrsula Beer Fest es nodrirà, a més, d'un programa musical per esdevenir una proposta d'oci per a tots els públics. Així, en l'edició d'enguany hi participaran la Piccola Orquesta, Bunker Li i grups de Dj's.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: