1 de 10
MÓN EMPRESARIAL

Obre un gimnàs a La Fira Centre Comercial de Reus

El local, de més de 1.700 m2 i de la cadena Fitness Park, aixecarà la persiana tots els dies de l'any

El gimnàs té més de 1.700 m2 | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 18 d'octubre de 2022 a les 16:37 |
La cadena de gimnasos líder a França, Fitness Park, ha escollit La Fira Centre Comercial de Reus per instal·lar-hi el seu primer centre a la demarcació, tot coincidint amb la seva expansió. El nou gimnàs ocuparà un espai de més de 1.700 metres quadrats, serà obert els 365 dies de l'any (des de les 6 del matí i fins a la 1 del matinada) i portarà a la ciutat "un concepte nou que trenca amb el més tradicional de la indústria del fitness", segons s'ha apuntat aquest dimarts per part dels seus responsables.

CaracterístiquesEl projecte inclourà zones exclusives per a l'entrenament de força equipades amb maquinària Technogym d'última generació i zona de powerlifting amb material Eleiko i Hammer Strength. A més, hi haurà una zona de cross training equipada amb Eleiko en model de classes per a tots els nivells i openbox.
 

La cadena obre a Reus el seu primer centre a la demarcació Foto: Cedida


També hi haurà dues sales, una per a classes col·lectives i una altra per a cycle park.

Promoció inicialFitness Park oferirà als clients un accés VIP anomenat ultimate que inclou sala d'hidromassatge, bàscula biomètrica i sessions amb un entrenador personal.

Ja s'ha habilitat la possibilitat de registrar-se al nou Fitness Park La Fira a través del seu web per aconseguir l'oferta de preobertura disponible només per als 300 primers clients: sis mesos a 14,95 euros i, després 24,95 euros (mentre el soci no causi baixa).

Objectiu, el públic joveEn paraules dels responsables de la marca, “Fitness Park busca posicionar-se a les ciutats més innovadores i els centres comercials amb més projecció i, en aquest sentit, La Fira i Reus sens dubte ho són. Arribem amb la intenció ferma d'atraure el públic jove cap a l'entrenament de força, millorant l'oferta de fitness de la ciutat amb l'última generació de les marques Technogym, Eleiko i Hammer Strength. El nostre objectiu és fer accessible el millor del fitness per un preu molt assequible”.

Fitness Park suma 20 gimnasos a l'estat, i ofereix als seus socis un sistema d'accés per codi QR que proporciona el passi il·limitat i gratuït als més dels seus 270 centres distribuïts també per França, el Marroc, Portugal i els departaments i territoris francesos d'ultramar. 
 

La cadena de gimnasos obre a Reus tot oferint una promoció inicial als nous clients Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: