1 de 10
ANY FERRATER

«Gabriel Ferrater, la llegenda», a El Círcol de Reus

Ramon Gomis ofereix una conferència acompanyat de la filòloga Fina Masdéu

Una imatge de l'acte del passat dilluns | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 d'octubre de 2022 a les 10:59 |
El metge dramaturg i assagista Ramon Gomis, acompanyat de la filòloga Fina Masdéu, ha presentat aquest passat dilluns la conferència Gabriel Ferrater, la llegenda. Inclosa al recull d’activitats organitzades per El Círcol com a commemoració de l’Any Ferrater, ha estat l’acte principal dels programats enguany en record del poeta i intel·lectual reusenc.

La vetllada ha començat amb una introducció de Masdéu on ha exposat que "cal que Gabriel Ferrater sigui recordat pels reusencs més enllà de l’any del seu centenari". Per a Gomis, "la família Ferrater fou llegenda per a Reus. Gabriel Ferrater és llegenda arreu”.

Entre els actes de l’Any Ferrater que celebra El Círcol, s’hi inclouen la presentació del llibre de Jordi Amat Vèncer la por, o la ruta literària In memoriam. El cor recorda, organitzada per l’Ajuntament de Reus. El dimarts 8 de novembre, a banda, és previst l'acte Gabriel Ferrater i les fases de l’amor amb Marina Mallafré.

El Círcol s’ha bolcat en Gabriel Ferrater "no només per la seva alçada intel·lectual i literària i la seva ciutadania reusenca sinó també, pel seu vincle amb l’entitat la qual va sovintejar en la seva joventut", s'ha indicat en un comunicat. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: