1 de 10
ACTIVITAT FÍSICA

Més de 250 persones a la Fira Esportiva de la zona de Llevant de Reus

Té lloc fins al 21 d'octubre

Canalla en una imatge d'arxiu, tot fent esport | ND
per M.B., Reus, Catalunya | 17 d'octubre de 2022 a les 13:23 |
Unes 260 persones participaran fins al divendres 21 d’octubre a la Fira Esportiva de la zona de Llevant de Reus, organitzada per la Taula de Serveis i Entitats, promoguda per l'equip de professionals d'Acció Comunitària de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus i del Casal Cívic i Comunitari Reus-La Rambla de la Generalitat de Catalunya.

Hi participen una vintena d'entitats i serveis i s'hi han programat diverses activitats, gratuïtes i dirigides a tothom, des d'infants fins a gent gran, a diversos equipaments de la zona a diferents hores del dia.

Pel que fa a la temàtica, hi haurà diverses activitats relacionades amb l'esport i la salut: una xarrada sobre nutrició esportiva, música, dansa de Bollywood, bàsquet, futbol sala, o una caminada popular. L'objectiu de la taula, creada l'any passat, i de la mateixa fira, és "generar una xarxa comunitària a la zona de llevant. En concret, es vol donar a conèixer a la ciutadania totes les entitats i serveis que treballen en aquesta zona de la ciutat i facilitar un contacte que reforci el treball conjunt per tal d'assolir objectius comuns en bé de la comunitat", segons l'organització.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: