1 de 10
OBRES I MILLORES

Remodelen tres vies del barri del Carrilet

Els treballs s'executaran en un termini de mig any als carrers del Canal, de Joan Ramis i de Tetuan

Una imatge d'arxiu del carrer del Canal, vist des del carrer de Joan Ramis | Google Maps
per M.B., Reus, Catalunya | 17 d'octubre de 2022 a les 11:41 |
L'Ajuntament de Reus ha començat les obres de remodelació dels carrers del Canal, de Joan Ramis i de Tetuan, al barri del Carrilet, adjudicades a l'empresa Canalizaciones la Torre SL, amb un pressupost de 451.927,26 euros (IVA inclós) i un termini d'execució de sis mesos.

La incorporació de l'obra a la planificació d'inversions municipals per a aquest exercici "respon al compromís del govern de Reus d'avançar algunes de les propostes de millora recollides amb el procés de participació ciutadana sobre la transformació urbanística de l'entorn del Carrilet", segons han apuntat fonts municipals.

La imatge dels nous vials s’ha dissenyat "per donar una major comoditat al vianant, augmentant l’amplada de voreres actuals i canalitzant el trànsit, de forma que s’elimina superfície d’aparcament, ja que es disposa d’aparcaments soterranis propers", s'ha explicat des de l'ajuntament. Les voreres seran d'entre 1,8 i 2,2 metres, quan actualment, són de 0,8 metres. La solució adoptada "és a dos nivells, amb calçada i voreres diferenciades. Es manté el sentit de circulació existent. Es preveu la construcció amb vorades de granit, paviment de voreres de panot, i paviment asfàltic sobre base de formigó", s'ha precisat.

La longitud a remodelar del carrer del Canal és de 208,10 metres; la del carrer de Joan Ramis, de 42,70; i la del carrer de Tetuan és de 86; la superfície total de 2.731 m2.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: