1 de 10
EMPRENEDORIA

L'INS Baix Camp celebra la 10a edició de les Jornades d'Emprenedoria

Fins al 28 d’octubre

Imatge d'arxiu d'un acte d'una passada jornada | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 d'octubre de 2022 a les 09:30 |
L'INS Baix Camp celebrarà la 10a edició de les Jornadesd'Emprenedoria des d'aquest dilluns i fins al 28 d'octubre de 2022. La inauguració anirà a càrrec del regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats.
 
Iniciarà les ponències Maria Teresa Saperas, una de les emprenedores més veteranes de Catalunya que donarà peu a tot un seguit de xerrades, tallers i gimcanes a càrrec d'especialistes emprenedors i cooperatives d'arreu del territori: Maria Batet farà diversos tallers de metodologies sobre Visual Thinking, Javi Cano parlarà de Com la tecnologia et facilita la vida, Coopcamp i Ennatura't han dissenyat una gimcana emprenedora. Al Cinefòrum es podrà veure els films La red social i El fundador. Per altra banda, Xifré Ramos parlarà de Lideratge i treball en equip i l'empresa de Lleida Tàctica 360° amb Maria del Olmo parlarà de L'actitud com a clau de l'èxit.
 
Diana García farà diverses ponències sobre Estils relacionals, el Model Bridge i de la mà de Borja Nicolau es profunditzarà sobre com Comunicar amb humor.
 
El dijous 27 d'octubre es durà a terme la cloenda, la presentació de resultats i entrega de premis, que consistirà a participar en l'Escape room Winners Hall pels cinc grups guanyadors. En aquestes xerrades hi participaran els alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les quatre famílies professionals del centre.
 
Aquesta desena edició és un dels projectes Aula d'Emprenedoria del Departament d'Educació, finançats pels fons europeus Next Generation, el ministeri d'Educació i Formació Professional i el Pla de Recuperació Transformació i Resiliència.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: