1 de 10
SOCIETAT

Uns 50 veïns de Falset no poden fer servir el mòbil des de fa tres setmanes per una avaria a l'antena 2G

Telefònica afirma que treballa per reparar el problema, que hauria d'estar resolt aquesta setmana

Veïns de Falset no poden fer servir el mòbil des de fa tres setmanes per una avaria a l'antena 2G | Cedida
per Reusdigital.cat, Falset | 13 d'octubre de 2022 a les 17:55 |
Una cinquantena de veïns de Falset fa tres setmanes que no poden fer ni rebre trucades amb el seu telèfon mòbil. La raó és una avaria a l'antena que subministra el servei de 2G. Es tracta principalment de gent gran del municipi que tenen aparells que no són d'última tecnologia i que utilitzen el telèfon únicament per fer trucades.
 
L'Ajuntament de Falset va contactar amb Telefònica -propietària de l'antena- i els va advertir del problema. Finalment, i després de diverses queixes tant del consistori com dels abonats, l'empresa ho està resolent. Fonts de Telefònica han explicat a l'ACN que ja hi ha tècnics treballant-hi i fent proves, i que esperen que el servei torni a funcionar amb normalitat entre aquest dijous o divendres.

Des de l'Ajuntament de Falset van rebre una quinzena de queixes i han pogut saber que unes 25 persones han anat a una botiga d'informàtica local per intentar resoldre el problema. El consistori també ha lamentat la lentitud en la reparació de l'antena, que havia quedat afectada per una tempesta. Fins i tot havien corregut rumors que la companyia havia retirat el repetidor. La incidència afectaria de manera molt local, únicament a la capital del Priorat i zones de Marçà, ja que hi ha altres antenes que cobreixen la resta de la comarca.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: