1 de 10
FIRES I MOSTRES

Bones sensacions a la tornada d'exproReus

L'edició d'enguany, que ha obert portes del 8 al 12 d'octubre, ha rebut una afluència nombrosa

Gran afluència del públic a la 50a edició d'exproReus | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 12 d'octubre de 2022 a les 20:30 |
La 50a edició d'exproReus ha tancat les portes aquest dimecres 12 d'octubre amb quatre dies de nombrosa afluència de públic. La fira multisectorial, enguany, ha fet especial incidència en les noves tecnologies, amb la finalitat de captar l'atenció del públic familiar.

La regidora d'Economia de l'Ajuntament de Reus i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que "exproReus és una fira amb 80 anys d'història que ha sabut adaptar-se al context actual i per això, hem fet una aposta per les activitats TIC". Els infants i joves que s'han apropat aquests dies al recinte firal han pogut gaudir de tallers de realitat virtual, d'impressió 3D i de robòtica, entre d'altres.

L'automoció, protagonista de la firaL'automoció, el sector amb major presència a exproReus, ha comptat amb una quarantena de marques de motos i una xifra similar pel que fa a marques de cotxes, en un espai de gairebé 7.000 m2. També s'han pogut veure productes vinculats a les noves tecnologies, la llar, la restauració i als animals de companyia. 

Segons Pallarès, "les sensacions que ens han fet arribar aquests dies són molt bones, hi havia ganes de fira i el fet que l'entrada hagi estat gratuïta ha generat una gran afluència de visitants". Ara per ara, des de REDESSA ja es té la mirada posada ja en la preparació de la pròxima edició de Tot Nuvis, que es farà del 18 al 20 de novembre. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: