1 de 10
SUCCESSOS

Els Bombers efectuen dos rescats d'excursionistes al Baix Camp

Han atès una boletaire perduda al terme de Vilaplana i una parella que es trobava en una zona escarpada a Vandellòs

Imatge d'arxiu de les muntanyes de Vilaplana | Ajuntament de la Vilaplana
per E.R., Reus, Catalunya | 12 d'octubre de 2022 a les 19:00 |
El Baix Camp ha estat aquest dimecres escenari de rescats de muntanya. Fins a tres persones han hagut de ser ateses pels Bombers a causa d'haver-se perdut als termes de Vilaplana i Vandellòs aquest migdia. 

Els rescats no han precisat actuacions dels GRAE


A les 12.54 del migdia, els Bombers han rebut l'avís que una parella d'excursionistes s'havia perdut al Tossal de l'Alzina, a Vandellòs. Els caminadors s'havien desviat del GR i havien accedit a una zona escarpada, de la qual no sabien com sortir. Pocs minuts abans de les tres, la parella s'ha trobat amb els Bombers, que s'hi han desplaçat amb dos vehicles i els han donat menjar i aigua, ja que no en portaven. 

Aquest mateix dimecres, s'han desplaçat a Vilaplana set dotacions terrestres a la recerca d'una boletaire de 25 anys que s'havia separat del seu grup. L'avís s'ha produït a les 13.57, dues hores després que la jove hagués desaparegut al coll de l'Agustenc. Al voltant de les 4 de la tarda, la boletaire ha arribat a Arbolí seguint el GR. Els dos rescats s'han resolt sense la participació dels GRAE.  
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: