1 de 10
PATRIMONI

​Tornen les visites guiades nocturnes al cementiri abans de Tots Sants

Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a través d'internet

El Cementiri General de Reus oferirà visites guiades nocturnes amb motiu de Tots Sants | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 11 d'octubre de 2022 a les 16:00 |
Amb motiu de Tots Sants, els Serveis Funeraris Reus i Baix Camp organitzen un any més el cicle de visites guiades nocturnes al Cementiri General de Reus. El col·lectiu La Gata Borda, sota la direcció d’Ester Cort, guiarà el recorregut per donar a conèixer el patrimoni cultural del cementiri.

Divulgar el patrimoni del Cementiri


Es tracta d’un itinerari que repassa algunes de les sepultures i capelles que destaquen per la seva riquesa artística i la transcendència en la història contemporània de la ciutat. Les visites nocturnes, gratuïtes, tenen com a finalitat divulgar l'important patrimoni viu del cementiri i fer valer la rellevància de les obres artístiques que s’hi conserven.

Enguany les visites tindran lloc els dies 25, 26 i 27 d’octubre a un quart de 9 del vespre, a les 9 i a tres quarts de 10. La reserva d’entrades s’ha de tramitar a través del web dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp a partir de les 10 del matí del 18 d’octubre. El dia de la visita caldrà presentar l’entrada impresa o amb el mòbil per tal de poder accedir al recinte. Hi ha fins a 450 entrades disponibles pels 3 dies i cada persona en podrà reservar fins a tres alhora. .
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: