1 de 10
POLÍTICA

Pellicer reactiva el seu programa de proximitat després de l'estiu

Visita el barri Pelai i en els propers dies copsarà les inquietuds de l'empresariat de l'Agro-Reus i del veïnat del Mas Vilanova i de Monestirs

Pellicer ha visitat el barri Pelai amb Caelles i Monseny | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 11 d'octubre de 2022 a les 12:05 |
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, té previst reactivar el programa de proximitat de l’alcaldia després de l’aturada estival, amb programació de visites setmanals a les zones de la ciutat. D'aquesta manera, serà als barris, als polígons industrials; i tornarà a engegar les anomenades Convivències amb l’alcalde, un programa mensual d'"immersió" als barris "per prendre el pols de la ciutadania", segons fonts municipals.

El programa s’ha reprès aquest dimarts, 11 d’octubre. Acompanyat per la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, i pel regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny, Pellicer ha visitat el barri Pelai. Durant el recorregut, amb membres de l’associació de veïns, "l’alcalde ha pres nota de petites incidències a la via pública i també ha pogut conversar amb els veïns i recollir les seves propostes de millora de l’entorn urbà", s'ha apuntat des de l'ajuntament.

El proper dimarts, 18 d’octubre, a l'Agro-Reus, es reprendran les visites als polígons industrials que l’alcalde realitza conjuntament amb el regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats; la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès; i el regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny. Aquestes "tenen l’objectiu de conèixer de primera mà la realitat del sector econòmic de la ciutat a través del contacte personal i directe amb empresaris i treballadors, recollir propostes de millora i canalitzar possibles incidències", segons s'ha apuntat des del consistori.

A banda, el 24, 25 i 26 d’octubre tornaran les Convivències amb l'alcalde, a la zona del Mas Vilanova i el barri Monestirs. En el marc de les convivències, el dia 26 a la tarda tindran lloc les Converses amb l'alcalde al Centre de Normalització Lingüística, on Pellicer atendrà sense cita prèvia els veïns que s’hi apropin "per recollir peticions, inquietuds i intercanviar impressions directament amb la ciutadania".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: