1 de 10
GIMNÀSTICA RÍTMICA

Prop de 3.000 persones passen pel pavelló olímpic pel 6è Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica

El pavelló olímpic de Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 11 d'octubre de 2022 a les 11:05 |
Aquest passat cap de setmana, al pavelló olímpic de Reus s’hi ha celebrat el 6è Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica, organitzat per la secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet. Han participat un total de 1.100 gimnastes de diferents comunitats autònomes i d’Andorra i amb les categories copa, base, absolut i primera.

«Un èxit rotund», segons l'organització


Prop de 3.000 persones han passat aquest cap de setmana pel pavelló, el que "sens dubte és un èxit rotund sense pal·liatius, a la ciutat de Reus", segons l'organització. Es va comptar amb cinc tapissos, quatre per entrenar i el de la pista central. Les participants tenien dues grades situades al costat de la pista central.

El dissabte al matí es va realitzar una masterclass amb un total de 90 gimnastes, a càrrec de l’exgimnasta olímpica Almudena Cid. Seguidament es va donar inici a la competició amb els conjunts de copa. Dissabte, durant el transcurs de la competició, es va comptar amb l’animació de Woody, la mascota de PortAventura, i el diumenge amb la de Froggy, mascota dels campaments d’anglès English Summer.
 

Un total de 1.100 gimnastes al VI Trofeu Ciutat de Reus Foto: Irene Da Rocha


Dissabte a la tarda es va poder gaudir de l’exhibició de les gimnastes del conjunt sènior de la selecció estatal. Lucía González, Teresa Gorospe i Alba Bautista també van fer exercicis. La competició va continuar amb els conjunts de nivell absolut i de primera categoria.

L'organització ha volgut destacar el component solidari d’aquest trofeu. Enguany s’ha col·laborat amb l'Associació de Fissurats de Catalunya, FICAT, per donar suport a les famílies que tenen o han de tenir un infant amb fissura de llavi o al paladar. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: