1 de 10
CINEMA

El festival de cinema indígena IndiFest passa per Reus

Amb una sessió a l'Orfeó, el 19 d'octubre al vespre

Detall del cartell de la sessió del festival a Reus | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 11 d'octubre de 2022 a les 10:50 |
El festival de cinema indígena IndiFest celebra la seva 15a edició. Aquesta està dedicada a les llengües indígenes del món, "en defensa dels idiomes nadius dels pobles i la seva difícil situació", segons fonts de l'organització.

Una de les sessions del certamen tindrà lloc a Reus, el pròxim 19 d’octubre a dos quarts de 8 del vespre a l’Orfeó Reusenc. Porta per títol Sobirania alimentària i autogestió de la salut, i farà que els espectadors puguin gaudir de cinc curtmetratges "centrats en la importància de mantenir l’autosuficiència de producció alimentària, a més de la capacitat de poder sanar o guarir amb recursos naturals i de fàcil abast per així poder reproduir la forma de vida singular dels pobles indígenes".

El festival està impulsat per l’equip d’alterNativa-Intercanvi amb Pobles Indígenes i la Coordinadora Llatinoamericana de Cinema i Comunicació dels Pobles Indígenes (CLACPI). El GEPEC-EdC és l’organitzador local de la sessió que es farà a Reus. L’entrada serà gratuïta, i les persones interessades poden reservar les seves entrades a la web de l’IndiFest.

L’acte comptarà amb la presència de Mariano Estrada, indígena tseltal, cineasta i documentalista, que aportarà el seu testimoni professional i personal.

Després de la projecció dels curtmetratges, Mariano Estrada farà un parlament com a convidat internacional. Per a finalitzar, es farà un col·loqui.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: