1 de 10
TAXES I IMPOSTOS

​Les ordenances municipals es congelaran l’any 2023

La votació per tirar endavant els pressupostos es portarà al ple municipal el proper novembre

L'alcalde, Carles Pellicer, amb la regidora d'Hisenda, Mariluz Caballero. | Estel Romeu
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 10 d'octubre de 2022 a les 12:10 |
Cap de les ordenances municipals s’encarirà de cara l’any vinent. Així ho han anunciat en roda de premsa l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i la regidora d’Hisenda, Mariluz Caballero, aquest dilluns i en roda de premsa. D’aquesta manera, els preus dels impostos es congelaran i es mantindran amb el mateix preu que enguany, ja que ni tan sols es veuran afectats per l'actualització de l'IPC. 

Les votacions al Ple, el mes de novembre


Els impostos municipals mantindran preus de cara el 2023, l’últim any del mandat actual. Segons Pellicer, “malgrat la inflació, l’increment del preu de la llum i tots els encariments, els impostos i les taxes municipals tindran increment zero l’any que ve a Reus”.

Dins d’aquests impostos s’inclouen la taxa sobre béns immobles i vehicles de tracció mecànica, la taxa de recollida d’escombraries i sobre activitats econòmiques, entre d’altres. 

Aquest congelament s’emmarca en l’anunci fa unes setmanes del consistori de la reducció en un 70% del deute municipal durant els últims nou anys. El govern de la ciutat portarà els expedients dels pressupostos a votació del ple el mes de novembre. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: