1 de 10
ACTIVITATS

El centenari del Celler de Cambrils centra la 16a edició del cicle de memòria de tardor

Els actes previstos s'allarguen fins al novembre

Una imatge antiga del Celler de Cambrils | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 d'octubre de 2022 a les 16:30 |
El cicle de memòria de tardor de Cambrils dedicarà la seva 16a edició a explicar el segle d'història del Celler de Cambrils a través d'exposicions, projeccions audiovisuals i testimonis directes. El programa d'activitats, que es portarà a terme del 13 d'octubre al 15 de novembre, pretén donar a conèixer la història d'aquest important edifici en el context de la transformació social i econòmica del municipi i també el món del cooperativisme català.

El cicle, titulat Un segle de celler a Cambrils, s'obrirà el 13 d'octubre al Centre Cultural amb el lliurament oficial dels plànols restaurats de l'antic celler de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i una conferència a càrrec la tècnica de la Unitat de Conservació i Restauració de Béns Culturals de la Diputació de Tarragona.

Les altres activitats programades per acostar la història del celler al públic són una exposició sobre el cooperativisme a Catalunya, una taula rodona amb testimonis directes de l'elaboració del vi a Cambrils, l'estrena del documental Fer vi a Cambrils i una conferència sobre la cooperació agrària.

El cicle de memòria de tardor està organitzat conjuntament pel Museu d'Història de Cambrils i l'Arxiu Municipal de Cambrils en coordinació amb l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils. La programació compta amb el suport de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i l'Ebre, el Campus Extens de la URV a Cambrils i la Diputació de Tarragona, a més de la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. 

Consulteu aquí el programa previst. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: