1 de 10
ENTITATS

El Monterols impulsa la primera escola de tennis adaptat de la demarcació

Amb la col·laboració de la Fundació Johan Cruyff i l’apadrinament d'Àlex Corretja

Canalla a l'escola | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 10 d'octubre de 2022 a les 11:30 |
El passat dissabte 8 d'octubre es van iniciar a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols els entrenaments de la primera escola de tennis adaptat de la demarcació de Tarragona amb la col·laboració de la Fundació Johan Cruyff i l’apadrinament de l’extennista Àlex Corretja.

Així, cinc nens van participar en aquesta jornada inaugural de l’escola, on van poder descobrir les bases del tennis adaptat. A partir del 14 d’octubre es posarà en marxa l’escola amb Joel Montaña com a responsable. Els nens, d’entre 6 i 18 anys que vagin amb cadira de rodes o tinguin problemes de mobilitat, faran una classe cada divendres a la tarda.

El president del Club Tennis Reus Monterols, ​David Cortés, s’ha mostrat "molt satisfet" per l’inici d’aquesta iniciativa, ja que “configura el nostre club com el referent a la demarcació que aposta per la inclusió social i la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat física”.

La Fundació Cruyff i el Club Tennis Reus Monterols han signat un acord per la creació d’aquesta nova escola de tennis adaptat. Aquesta es convertirà en la primera de la demarcació de Tarragona i la segona de tot Catalunya després del Real Club de Polo de Barcelona.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: