1 de 10
OBRES I MILLORES

Comencen les obres del nou carril bici a l'avinguda de Tarragona, de Reus

El pressupost és de quasi 520.000 euros, i el termini d'execució dels treballs és de quatre mesos

Les obres ja són en marxa | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 10 d'octubre de 2022 a les 10:54 |
L'Ajuntament de Reus ha iniciat aquest dilluns els treballs de construcció del tram de carril bici que recorrerà l'avinguda de Tarragona, entre la rotonda del Tecnoparc i la rotonda de l'avinguda del president Macià. L'obra, adjudicada a l’empresa Construcciones Asensio SL amb un pressupost de 519.612,72 euros (IVA inclòs), forma part del desplegament del Pla de la Bicicleta; i té un termini d'execució de quatre mesos.

"La solució adoptada manté el sentit de circulació actual als dos costats de l’avinguda. S'estrenyen els carrils destinats als vehicles motoritzats (amb la qual cosa es contribueix a la reducció de la velocitat) i es crea un carril bici segregat unidireccional per banda i banda, tant en sentit Tarragona com sentit Reus", segons fonts municipals.

La separació dels carrils destinats a bicicletes dels carrils per als vehicles motoritzats es farà amb la instal·lació de peces de PVC sobre el paviment, que "reforçaran la seguretat dels usuaris de la via. A més de la separació física, es pintaran en vermell els trams de carrils bici on hi pugui haver més conflicte amb altres tipus de transport", s'ha precisat.

Aquest projecte està finançat per la Unió Europea amb Fons Next Generation EU.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: