VIDA MUNICIPAL

Reus rep el màxim premi del certamen Viles Florides

"En reconeixement a les activitats de promoció cívica i turística del verd de la ciutat"

La Casa Navàs de Reus, engalanada amb motiu de «Roses de Reus» | Reusdigital.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 7 d'octubre de 2022 a les 19:44 |
La ciutat de Reus ha estat reconeguda amb el màxim premi del certamen Viles Florides, que reconeix els municipis pel seu "treball de transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds". Reus ha obtingut quatre flors d’honor. El regidor de Desenvolupament Urbà i Via Públic, Hipòlit Monseny, acompanyat de tècnics del departament de Jardineria de l’Ajuntament de Reus ha recollit el guardó en un acte celebrat a Tarragona. Reus ja havia aconseguit tres flors d’honors en edicions anterior del certamen per la qualitat de l’enjardinament públic.

Ara suma la quarta flor d’honor "en reconeixement a les activitats de promoció cívica i turística del verd de la ciutat". Actuacions amb l’Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura, els Balcons florits, que promou l’agència Reus Promoció; o activitats com la plantació de rosers amb l’associació de veïns de Mas Iglesias, les Rutes Reus o les activitats culturals vinculades al passeig de la Boca de la Mina han tingut pes en el reconeixement.

Monseny ha dit que "és una satisfacció que professionals del sector de la jardineria reconeguin l’esforç i la tasca que fem des de l’Ajuntament de Reus per millorar la imatge de la ciutat amb parcs, intervencions florals i de jardineria de qualitat”.

Viles Florides és un moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. Les Viles Florides són municipis que destaquen per l’actuació real, conscient i de llarga durada en matèria d’enjardinament i millora de l‘espai urbà i la qualitat de vida dels seus habitants. Les Viles Florides que, segons criteri d’un jurat especialitzat, reuneixin aquestes condicions, podran obtenir el distintiu Flor d’honor (de una a cinc), que els certifica com a municipis florits. Fins el moment només s’han atorgat quatre flors com a màxima distinció.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: