1 de 10
ENTITATS

El Círcol presenta les activitats del 4t trimestre

Arrenquen amb la conferència ""La Vanguardia" en temps confusos", a càrrec de Jordi Juan

Imatge d'arxiu d'un acte a El Círcol | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 7 d'octubre de 2022 a les 11:52 |
Dimarts, 11 d'octubre, El Círcol inaugurarà la temporada de tardor 2022/ 2023 amb la conferència La Vanguardia en temps confusos, a càrrec de Jordi Juan, director de La Vanguardia. Serà la primera d'un seguit de conferències enfocades a repassar el pols polític i, especialment econòmic del moment actual.

A Jordi Juan el seguiran, els presidents de les principals associacions empresarials del país: Antoni Cañete, president de PIMEC, el 9 de novembre; i Josep Sánchez Llibre, president de Foment, al desembre.

La presidenta d'El Círcol, Patrícia Terradellas, ha dit que "un dels objectius que ens hem proposat de cara a aquest cicle de conferències és posar a l'abast dels nostres socis i seguidors les claus que permetin analitzar conèixer i entendre el moment que estem vivim mitjançant veus autoritzades i rellevants". Així mateix ha afirmat que "en un moment de recessió econòmica i d'inquietud empresarial, estem segurs que poder escoltar als presidents de les dues principals patronals contribuirà a fer-ho".

Seguint les commemoracions l'Any Ferrater, Ramon Gomis acompanyat de Fina Masdéu ens parlarà de la faceta més personal a Gabriel Ferrater, la llegenda, el proper 17 d'octubre. Pel que fa al món literari, la novetat més important és Tots els noms d'Helena, de Maria de la Pau Janer, que després de set anys sense escriure, el 24 de novembre serà a Reus amb nova novel·la.

També es presentarà el llibre sobre Antonio Pont. Segons Terradellas, "ens fa especial il·lusió presentar a El Círcol un llibre que versa sobre la figura d'un soci, Antoni Pont, personalitat reconeguda arreu tant per la seva faceta empresarial com associativa". Ignacio Buqueras presentarà el recull Gaudí en Madrid i, finalment, el reusenc Xavier Bagés presentarà el seu llibre guanyador de l'accèssit del 34è Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa Si fa massa vent.

En el capítol d'exposicions l'associació Salut Mental doctor Tosquelles exposarà, del 19 d'octubre al 4 de novembre, el Recull de la vida del Dr. Tosquelles. La música estarà representada per la conferència sobre Don Giovani, d'Ekaterina Kàtcheff, prèvia a l'òpera del dimarts, 15 de novembre al Teatre Fortuny. Quant als concerts, i en col·laboració amb l'ACR, al saló de ball d'El Círcol hi haurà actuacions a càrrec de Miquel Bonal, David Rodríguez de la Peña i el Kambrass Quintet.

Dins l'apartat jove, Beer & Business presentarà tres reusencs que explicaran les seves experiències laborals: Marc Oliva, CEO de GO Motor; Bea Mesas, d'Incapto Cafè; i Roger Lascorz, enginyer a la NASA. 
Arxivat a:
Reus, El Círcol de Reus
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: