1 de 10
SOCIETAT

Tot fent ganxet per combatre la violència masclista

Comerç solidari Reus impulsa una campanya, en el marc del 25-N, per tal que qui vulgui elabori "grannys" que s'uniran per teixir una manta solidària

La campanya convida a crear, de manera col·lectiva, una manta de ganxet | ND
per M.B., Reus, Catalunya | 11 d'octubre de 2022 a les 08:00 |
De cara a la propera commemoració del 25-N, el col·lectiu Comerç solidari Reus impulsa la campanya Teixim sororitat. A través de la xarxa, aquest grup d'emprenedores ha exposat que l'objectiu és el de fer una manta "solidària" de ganxet. L'elaboració, s'ha afegit, "volem que sigui el més participativa possible".

Un propòsit "ben ganxet", s'apunta des de Comerç solidari Reus, tot jugant amb el renom que rebem els veïns de la capital del Baix Camp. La campanya no només és d'abast local, ja que a través de la xarxa s'ha convidat qui sigui de fora a sumar-s'hi, ja que es poden enviar per correu postal els grannys que es facin.
 

La iniciativa s'ha plantejat per donar suport a Madejas contra la violencia sexista, una entitat ajuda dones víctimes de la violència masclista.

Sorteig i festa a la plaça de la FarineraAixí les coses, i en clau local, Comerç solidari Reus vol aplegar grannys de 10x10, de "colors lliures", fets amb a tècnica del ganxet, i "cosits entre ells", si se'n porta més d'un. El termini per lliurar-los s'allargarà fins al proper 7 de novembre, i els punts de recollida són els establiments La caseta de l'arbre, Bat a Bat, Kenavo i el Brot.

Un cop enllestida, la manta serà sortejada el 25 de novembre en el transcurs d'una festa que es farà a la plaça de la Farinera.
 

Cartell de la iniciativa Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: