món empresarial

Programa de beques per a formació digital per valor de 90.000 euros

El posen en marxa el Clúster TIC Catalunya Sud i Nuclio Digital School

Francesc Calabia, de Nuclio Digital School; i Sergi Novo, del Clúster TIC Catalunya Sud | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 6 d'octubre de 2022 a les 13:41 |
El Clúster TIC Catalunya Sud i Nuclio Digital School posen en marxa un nou programa de beques per formació digital i tecnològica a les comarques de Tarragona per valor de 90.000 euros. El programa està obert a persones de les comarques de Tarragona, que tinguin un interès en formar-se i enfocar la seva carrera professional al sector digital. Entre el públic potencial del programa de beques es troben també els equips professionals de les empreses del territori, per tal de millorar-ne la formació i afavorir l’upskilling dins d'aquestes.

En total, s’oferiran 50 beques, 30 de 1.500 euros i 20 de 2.250 euros. L’objectiu de les Beques talent és posar formació de qualitat a l’abast de tothom i contribuir a impulsar la creació de nous perfils digitals, així com fomentar l’educació com a pilar fonamental pel creixement professional.

La formació a través de les Beques Talent es podrà fer en format presencial al campus de Barcelona de Nuclio, o bé, en línia. L’escola de negocis Nuclio Digital School està especialitzada en màsters i cursos del sector digital en Programació, Ciberseguretat, màrqueting digital, Disseny UX/UI, Data Science, Negoci Digital, Blockchain, Internet of things (IoT) i recursos humans. Per accedir-hi caldrà presentar una sol·licitud a través del web www.nuclio.school/becas-ticsud/ i un equip especialitzat farà una selecció i valoració de totes les candidatures.

Les beques s’atorgaran segons el perfil dels i les aspirants i de les places disponibles. El procés de captació d’aspirants arrenca aquest mes d’octubre i estarà obert fins a finals de desembre de 2022.

Sergi Novo, Clúster Mànager del TIC Sud, ha destacat l’impuls que suposa aquest acord de col·laboració i ha agraït la implicació de Nuclio Digital School en el projecte. “Posarem a l’abast de tothom formació especialitzada i de qualitat en l’àmbit digital. Amb això obrim noves oportunitats per les comarques de Tarragona i sumem en la creació i captació de talent per al sector TIC del territori”, ha destacat.

Per la seva part, Francesc Calabia, general manager de Nuclio Digital School, ha remarcat que amb aquest acord “volem facilitar l'accés a una formació molt enfocada a les necessitats de les empreses, amb un model metodològic molt orientat a la pràctica i al desenvolupament dels skills digitals que la majoria de professionals requereixen. Volem reforçar el nostre acord amb el Clúster TIC Catalunya Sud i amb les empreses que el composen, per tal de millorar la seva competitivitat i productivitat a través de la formació en eines i skillls tecnològics, que els permetran donar un millor servei i desenvolupar nous productes i serveis adaptats a les noves necessitats dels seus clients”.

La col·laboració entre el TIC Sud i l’escola de negocis Nuclio Digital School sorgeix després de mesos treball en el qual s’han dut a terme diferents accions conjuntes per pal·liar la manca de talent que pateixen les empreses tecnològiques del territori. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: