1 de 10
MÓN EMPRESARIAL

​L’activitat física en entorns laborals serà el centre de la 1a Jornada Empresa Saludable i Esport Corporatiu

Organitzada pel clúster de la indústria de l’esport a Catalunya, INDESCAT, comptarà amb experts del sector de l’esport i la salut

El divendres 14 d'octubre tindrà lloc la 1a Jornada Empresa Saludable i Esport Corporatiu | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 6 d'octubre de 2022 a les 12:49 |
El clúster de la indústria de l’esport a Catalunya, INDESCAT, en col·laboració amb Ranking Games i Salut i Treball, i l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet, organitza la 1a Jornada Empresa Saludable i Esport Corporatiu. L’esdeveniment comptarà amb diversos experts i professionals del sector de l'esport i la salut amb l’objectiu d’aglutinar empreses, agents, i organitzacions i institucions de la indústria esportiva i de la salut.

Una ponència i tres taules rodones sobre els beneficis de l'esport a la feina


La 1a Jornada Empresa Saludable i Esport Corporatiu tindrà lloc el divendres 14 d’octubre de 9 del  matí a dos quarts de 2 del migdia a La Pobla de Mafumet. El programa, que inclou una ponència i tres taules rodones, tractarà els beneficis de la incorporació de l'esport i l'activitat física en l'estratègia corporativa i què diuen la ciència i la recerca en aquest àmbit.

La presidenta d’INDESCAT, Anna Pruna, assegura que “fer una jornada com aquesta, que és el resultat d’un Grup de Treball generat a inicis de 2022, és una demostració més que a la indústria estan apareixent nous tipus de pràctica i nous models de negoci”. L’esdeveniment ha sorgit d’un grup de treball que ha detectat que les iniciatives relacionades amb l’esport i l’entorn laboral estan en tendència. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: