1 de 10
GANXET PINTXO TARDOR 2022

La Ganxet Pintxo de Tardor incorpora un 20% de nous restauradors

La vintena edició de la ruta de tapes comptarà amb 40 establiments, cinc més que en l'edició passada

La Ganxet Pintxo de Tardor comptarà amb 40 establiments | Estel Romeu
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 6 d'octubre de 2022 a les 11:55 |
La tardor, com cada any, arriba acompanyada de deu dies en què la ciutat s'omple de tapes. I és que la Ganxet Pintxo torna a partir del 3 de novembre amb la vintena edició i incrementant el nombre de restauradors participants.

«La Ganxet Pintxo és una marca de ciutat»


40 establiments formaran part de la ruta de tapes reusenca, és a dir, cinc més que en l'edició de primavera. Un 20% dels participants s'incorporen a la Ganxet Pintxo, mentre que el 80% restant repeteix. L'edició del mes d'abril va deixar bones sensacions tant al sector com a la Cambra de Comerç, registrant xifres similars a les d'abans de la pandèmia.

Enguany, s'ha comptat amb la participació de la xef Eva Hausmann per millorar la qualitat de les tapes. Segons el vicepresident de la Cambra, Jaume Batista, "busquem productes de proximitat per fer una Ganxet Pintxo millor i sostenible que el públic gaudeixi i que continuï funcionant amb èxit".
 

El vicepresident de la Cambra de Comerç, Jaume Batista; el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats; la gerent de Reus Promoció, Marta Vilalta; i la xef Eva Hausmann; amb dos dels cuiners participants Foto: Estel Romeu


Des de Reus Promoció, Marta Vilalta, ha fet valer que la ruta de tapes reusenca és "una marca de ciutat que ajuda el sector de la restauració cada any millorant amb la qualitat, amb la participació de restauradors que enguany ha incrementat i que dinamitza la restauració de Reus".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: