PATRIMONI

Activitats al Castell de Falset-Museu Comarcal per les Jornades Europees del Patrimoni

Al llarg del cap de setmana

Una imatge del Castell de Falset | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 6 d'octubre de 2022 a les 10:34 |
El Castell de Falset-Museu Comarcal se suma un any més a les Jornades Europees del Patrimoni amb un programa d’activitats gratuïtes que es perllongarà durant tot aquest cap de setmana, del 7 al 9 d’octubre. El tret de sortida d’enguany el donarà divendres (a les 7 de la tarda) la conferència Els estudis sobre onomàstica del Priorat, a càrrec de Pere Navarro, professor del Departament de Filologia Catalana de la URV.

Ja dissabte, el Castell de Falset-Museu Comarcal realitzarà una jornada de portes obertes a les diferents sales expositives (de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda). Alhora, el mateix dissabte també oferirà tres sessions d’un itinerari guiat pel conjunt històric del castell, a càrrec de l’arqueòleg Oriol Achón. Les sessions d’aquest itinerari guiat, que prestarà especial atenció al baluard i l'assalt del Coronel Vidal i el Carrasclet, seran a les 10 del matí, a les 12 del migdia i a un quart de 5 de la tarda.

Per últim, el diumenge (a les 9 del matí) hi ha programat un taller d’iniciació a l’ornitologia, a càrrec de Xavier Riera, membre de l’Institut Català d’Ornitologia. La sortida d’aquest taller es farà des de la plaça del Castell.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: