1 de 10
EQUIPAMENTS

La residència el Vilar de la Selva celebra el seu 19è aniversari

En centre tanca l'etapa més dura després de la pandèmia

Una imatge de la celebració dels 19 anys de la residència selvatana | Canal Camp
per E.R., Reus, Catalunya | 5 d'octubre de 2022 a les 15:55 |
La residència el Vilar, de la Selva del Camp, s'ha engalanat per celebrar el seu aniversari, després de dos anys en què la pandèmia va impossibilitar que el centre assistencial commemorés aquesta data, que es fa coincidir amb l'arrencada de la tardor.

Enguany la residència selvatana bufa les espelmes dels 19 anys amb una festa duta a terme recentment, que s'ha traslladat als jardins del complex. La directora de la residència, Alba Mendoza, ha volgut fer valer la tasca dels professionals de l'espai, i ha descrit la festa com un "homenatge" als usuaris del Vilar. 

També ha recordat com la irrupció de la covid-19 va alterar la dinàmica de funcionament de la residència, ja que es van haver d'aïllar els seus usuaris per les restriccions i per evitar contagis. Mendoza s'ha mostrat satisfeta per poder haver celebrat després de dos anys sense poder-ho fer la pandèmia. 

Per part seva, el batlle, Jordi Vinyals, ha apuntat a Canal Camp que "podem estar contents del servei que es presta a la nostra gent gran; i amb l'ampliació, podrem donar més resposta a les demandes que ara no es poden atendre". Cal recordar que l'equipament té un projecte per ampliar les seves instal·lacions. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: