1 de 10
FIRES I MOSTRES

Automoció, gastronomia i activitats TIC, reclams de l'exproReus

La mostra s'inagura dissabte, s'allarga fins al dia del Pilar i té l'entrada gratuïta

per M.B., Reus, Catalunya | 5 d'octubre de 2022 a les 12:08 |
Aquest proper dissabte, dia 8 d'octubre, obrirà portes l'exproReus després de dos anys d'aturada per la pandèmia. La represa de la fira coincideix amb un doble aniversari. D'una banda, s'assoleix la 50a edició de l'esdeveniment; de l'altre, es compleixen 80 anys de la primera fira, l'any 1942. La mostra serà oberta fins al dimecres 12 d'octubre, d'11 del matí a 9 del vespre (excepte la zona de restauració, oberta fins a les 10 de la nit) i tindrà entrada gratuïta.

Un "gran aparador de novetats"En paraules de la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, "l'exproReus és un gran aparador de novetats i en aquesta edició hem treballat perquè ho continuï sent. Els expositors tenien ganes de recuperar la fira i també els visitants, perquè l'exproReus és una cita destacada del calendari de la ciutat".
 

L'exproReus d'enguany ja s'ha presentat als mitjans Foto: Cedida


La inauguració oficial de la fira es farà el dissabte a les 12 del migdia. Serà a l'estand de Redessa i anirà a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just. En aquest sentit, Pallarès ha explicat que "amb aquest doble aniversari, tenim els objectius de retre homenatge a les institucions, entitats i empreses que han estat al costat de la fira; i de posar la mirada en el futur a través d'activitats vinculades a les noves tecnologies, les quals centraran el programa per a infants i joves".

Oferta lúdica per a la canallaPallarès ha volgut posar l'accent en les activitats TIC que hi haurà a l'exproReus, que seran "per a totes les edats". D'aquesta manera, s'han previst tallers de robòtica per a infants d'entre 3 i 8 anys, tallers d'impressió 3D i un scape room a partir de 8 anys, i també un altre de realitat virtual, a partir de 12 anys.

Encara per als més petits de casa s'han preparats tallers de pintacares en anglès, de música, de balls i de màgia, entre d'altres.

GastronomiaL'espai dedicat als expositors de la llar, i la zona de restauració del Tasting Village, també recuperaran el seu protagonisme. A l'auditori exterior de firaReus hi haurà una vintena d'expositors que oferiran tot tipus de productes gastronòmics.

El sector de l'automoció, un dels grans protagonistes de la fira, disposarà d'una superfície de gairebé 7.000 m2, i "probablement, serà la més gran exposició de vehicle nou del territori, amb presentacions de nous models i d'un espai de vehicles de prova", segons s'ha apuntat des de firaReus. S'ubicarà a l'avinguda de la Cambra de Comerç, que tornarà a ser el punt d'accés a la fira, "amb una entrada més impactant i singular".

Reus Transport ampliarà el servei amb motiu de l'exproReus i hi haurà autobusos cada mitja hora, des de les 12 del migdia i fins a dos quarts de 10 de la nit, amb sortida a la plaça de la Llibertat (L80 i L50). 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: