1 de 10
PUBLICITAT

Recomanacions per iniciar col·leccions per entregues

Recomanacions per iniciar col·leccions per entregues | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 d'octubre de 2022 a les 10:00 |
El  principi  del  curs  i  la  tornada  a  la  rutina  suposen  un  inici  de  nous  reptes,  activitats, projectes  i  també,  és  un  bon  moment  per  començar alguna  de  les  col·leccions  per  entregues  disponibles  als  quioscos.

És per  això  que  des  del Consell  Comarcal  del  Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum us volem donar un seguit de consells per tal que us informeu dels  vostres  drets  com  a  persones  consumidores i  pugueu  fer front  als reptes de consum propis d’aquesta època de l’any, en aquest cas, en iniciar col·leccions per entregues, ja sigui de llibres, còmics, cromos, maquetes, entre d’altres.
 

Recomanacions


 
- No us deixeu enlluernar per les ofertes de llançament. L’embalatge, la publicitat, els anuncis de la tele o les fotografies promocionals poden mostrar el producte més atractiu del que realment és.

- Examineu  amb  atenció l’etiquetatge i  la qualitat dels  objectes.  Tenen  una garantia de dos anys, com qualsevol altre producte que es comercialitzi.

- Informeu-vos de la periodicitat(setmanal, mensual...). Penseu que cal paciència i  constància per  completar  la  col·lecció.  Un  infant,  per  exemple,  podria  perdre l’interès ràpidament.

- Informeu-vos  dequant  us  costarà  en temps  i  diners completar  la  col·lecció. Mireu si hi ha productes al mercat d’igual o millor preu i qualitat que podríeu tenir en poc temps.

- Esbrineu si la col·lecció inclou alguna despesa extra (expositors, estoigs...) que encareixi el producte.

- Si trieu subscriure-us, informeu-vos de la modalitat de pagament i d’enviament, i si això comporta algun cost afegit.
 

Consultes o reclamacions


 
- Per a futures reclamacions, conserveu les dades dels responsables de la col·ecció (nom o raó social, adreça física, NIF, servei d’atenció al client...), així com els comprovants de compra, les condicions de subscripció, la publicitat, etc.
 
Si voleu realitzar consultes o reclamacions us podeu adreçar a l'Oficina de Consum del Baix Camp, situada a la plaça de la Patacada, baixos (Edifici Campus) 43201 Reus.
 
Tenim servei d'atenció telefònica tots els dilluns de 9 del matí a 12 del migdia trucant al 977 327100, servei d'atenció per correu electrònic a l'adreça consum@baixcamp.cat i atenció presencial els dilluns de 9 del matí a 12 del migdia, i dimecres i dijous de 9 del matí a 1 del migdia amb cita prèvia.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: