1 de 10
AIGUA

Les obres de la xarxa de sanejament del passeig de Prim afectaran el trànsit

Els treballs, amb una durada de tres mesos, provocaran talls a la circulació al voltant de la plaça de la Pastoreta

Una imatge del passeig de Prim, de Reus | Reusdigital.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 5 d'octubre de 2022 a les 09:40 |
Les obres de renovació de la xarxa de sanejament del passeig de Prim provocaran talls de trànsit durant els pròxims tres mesos. Les actuacions, que comencen el dilluns 10 d'octubre, compten amb tres fases i afectaran la circulació. 

Les obres comptaran amb tres fases


La primera fase es durà a terme entre la plaça de la Pastoreta i el carrer de la Mare Molas i la segona, que començarà un cop finalitzada la fase anterior, afectarà el tram entre el carrer de la Mare Molas i el camí de Riudoms. La tercera fase englobarà els dos trams amb treballs de fresat, asfaltat i pintura. 

Durant els treballs, es faran talls de circulació, que seran el carril de pujada del passeig entre la plaça de la Pastoreta i el carrer de la Mare Molas, a més dels carrer adjacents Antoni Aulèstria de Pijoan, O'Donnell i Baldomer Galofré. S'aniran anunciant les afectacions a mesura que avancin els treballs. 
 

Mapa de les afectacions al passeig de Prim durant les obres a la xarxa de sanejament Foto: Cedit


Se substituirà l'actual col·lector per noves canonades

 
Per això, des del servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana es recomana als conductors evitar circular per la plaça de la Pastoreta. Per a arribar fins al passeig Sunyer es proposa l'alternativa de pujar pel carrer dels Jurats i el carrer de Sant Lluís fins a arribar al camí de Riudoms. Si no, també es proposa desviar-se a l'avinguda Països Catalans. 

Aigües de Reus gestiona les obres de renovació de la xarxa de sanejament del passeig Prim, adjudicades a l’empresa Agrovial amb un pressupost de 447.709,47 euros. Els treballs permetran substituir l’actual col·lector d’aigües, una antiga canalització d’obra molt degradada, per dues canonades noves, una a cada banda de la circulació del passeig. Ara només s’actuarà al carril de pujada, i properament s’instal·larà la segona canonada al carril de baixada. Serà llavors quan serà possible la retirada definitiva del col·lector central.

La inversió també inclou l’asfaltat del carril de circulació en el tram del passeig afectat per les obres, que ja estava programat en el pla de reposicions d’asfalt que l’Ajuntament de Reus executa de manera periòdica.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: