LLEURE

Arriba la primera edició del Tarraco Manga

Creadors de contingut participaran de l'esdeveniment, a Tarragona, el 8 d'octubre

El Tarraco Manga se celebrarà al Palau de Congressos de Tarragona. | Palau de Congressos
per Redacció, Tarragona | 4 d'octubre de 2022 a les 17:26 |
Dissabte 8 d'octubre a les 10 del matí obrirà les seves portes Tarraco Manga, la primera edició del saló del manga, l'anime i els videojocs que neix per "ser el referent de la temàtica al Camp de Tarragona". El saló estarà obert els dies 8 i 9 d'octubre a les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Un espai que ocupa de continguts diversos quatre plantes del Palau. L'entrada donarà accés a tots els espais.

Durant l'esdeveniment s'hi podrà veure en directe influencers amb una llarga llista de seguidors a les xarxes socials com Hurona Rolera, creadora de continguts que acumula més de 13 milions de seguidors a TikTok, Jackwise Clown, un cosplayer amb maquillatges fantàstics que recreen pallassos terrorífics, o el concert en directe de Miree Music que oferirà versions d'openings d'anime i cançons originals seves.

Pels amants de l'anime dels 90 s'oferirà servei gratuït de canguratge Temps per Cures durant l'esdeveniment. Aquest servei està ofert de forma gratuïta per la conselleria de feminismes de l'Ajutament de Tarragona per fomentar la conciliació de la vida personal i familiar en les activitats d'interès cultural que s'ofereixen des dels espais municipals.

Entre les activitats hi haurà tallers, conferències, espai de food truck, artist alley, tatuatges, zona de merxandatge, tornejos en directe, influencers, gamers, cosplayers, grups de ball i música en directe, anime, kpop, Jpop, Idol, etc. Els fans dels videojocs també trobaran el seu espai amb show streamers League of legends i Valorant en directe, retrogaming, zona arcade i realitat virtual.

Les entrades es poden comprar anticipadament per la plataforma entradium o a les taquilles que s'habilitaran durant l'esdeveniment. El preu de l'entrada és de 10 euros adult, 7 euros júnior (de 8 a 16 anys) i gratuït pels infants de 0 a 7 anys. Majors de 65 anys entrada 7 euros a taquilla. Persones amb discapacitat del 33% acreditada oficialment, 7 euros a taquilla.

Tarraco Manga és un esdeveniment coproduït per l'Associació Starraco Unmilited i el Palau Firal i de Congressos de Tarragona que compta amb la implicació i col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona, la conselleria de feminismes i la conselleria de comerç de l'Ajuntament de Tarragona.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: