1 de 10
GASTRONOMIA

Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor de Mont-roig i Miami Platja

Amb catorze establiments participants, fins al 23 d'octubre

Establiments del sector de la restauració ofereixen les seves receptes amb l'arròs com a protagonista | Manel Baxerias
per M.B., Reus, Catalunya | 4 d'octubre de 2022 a les 15:18 |
La sisena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor de Mont-roig i Miami Platja, que organitza Mont-roig Miami Turisme, arrecaran el divendres dia 7 d’octubre "amb noves propostes de plats i menús amb l’arròs i els productes agroalimentaris de temporada com a principals protagonistes", segons l'organització.
 

Cartell de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor de Mont-roig i Miami Platja Foto: Cedida


Com a tret de sortida, el divendres 7 d’octubre des de les 7 de la tarda i fins a les 10 de la nit, set restaurants participants en les jornades oferiran la possibilitat de fer una degustació i maridatge del seu plat participant, al seu establiment, per només 4 euros. Es tracta dels establiments Eclipse (arròs melós de rap amb cloïsses), Ginger Café (risotto de carbassa i ceps amb formatge trufat), la Riviera (arròs prohibit de l’emperador a la llauna amb ànec, fruits vermells i bolets de temporada), la Tasca d’en Joan (arròs melós de rap, rovellons i ceps), Plats & Co (arròs de tardor amb ceps), Sab’s Gourmet (duo de risotto de carbassa i kabanos i de gambes i carbassó) i Casablanca Cristal (arròs a la llauna de picanya d'Angus, picada de nyores i bolets).

Productes de temporada



El moniato, les castanyes, les carxofes, els ceps, els rovellons, l’ànec o el pop són alguns dels ingredients que acompanyaran les diferents propostes d’arrossos que presenten els 13 establiments participants en les jornades, "posant de relleu també la producció agroalimentària local".

De la tretzena de restaurants participants, vuit d’ells en format menú i quatre com a plat únic i un establiment combinant el plat i el menú. Els preus oscil·len dels 9 euros als 27’5 euros, segons si es tracta del format plat o menú complet.

Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor es podran gaudir fins al 23 d’octubre. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: