1 de 10
PARTICIPACIÓ

Els veïns de Castellvell ja poden votar les propostes dels Pressupostos Participatius

El consistori n'admet cinc, i la dotació prevista és de 40.000 euros

Una bústia per votar els Pressupostos participatius de Castellvell del Camp | Ajuntament de Castellvell del Camp
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 4 d'octubre de 2022 a les 11:51 |
L'Ajuntament de Castellvell del Camp ha fet pública les cinc propostes admeses per participar en el procés de votació dels Pressupostos Participatius 2022/ 2023, d'entre la desena de propostes rebudes. Les votacions, que es duran a terme fins al 20 d'octubre, es realitzaran de forma presencial a l'oficina d'atenció al públic de l'ajuntament, on hi ha a disposició de la ciutadania l'urna i les butlletes per participar en la votació de les propostes.

Podran participar-hi les persones empadronades, majors de 16 anys, que tan sols caldrà que presentin el DNI. L'alcalde, Josep Sabaté, s'ha mostrat "molt satisfet" per la participació registrada en aquesta segona edició. “Estem molt contents perquè s'han presentat una desena de propostes i, a més, d'àmbits molt diferents, un fet que demostra l'interès de la ciutadania per millorar el nostre poble”, ha manifestat.

El consistori destinarà una partida de 40.000 euros, superior a la dels primers pressupostos, que va ser de 30.000 euros.

Les cinc propostes admesesLes propostes admeses que es poden votar són cinc. La proposta 2, per tenir unes escales en un lateral del carrer de la Costa (valorada en 40.000 euros); la proposta 5, per posar tumbones a les piscines (5.000 euros); la proposta 8, per dissenyar mapa dels camins per caminar/córrer i la senyalització de les rutes (40.000 euros); la proposta 9, per a la gestió d'animals sense sostre al municipi (construcció i instal·lació de gàbies, gossera i menjadors per a gossos i gats, per 25.000 euros); i la proposta 10, amb el títol El pati de l'escola: un espai de natura per aprendre jugant i de benestar emocional (40.000 euros).

Aquestes propostes es van sotmetre a exposició pública, del 21 al 30 de setembre, a través de la pàgina web municipal, la plataforma eBando, xarxes socials i altres instruments. La proposta o propostes escollides s'incorporaran als pressupostos municipals del 2023 per a la seva execució.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: