1 de 10
FIRES I MOSTRES

​L’Avellana DOP de Reus celebrarà la seva primera festa

El dissabte 15 d'octubre tindran lloc tallers familiars, degustacions i actuacions del bestiari a l'Estació Enològica

La 1a Festa de l'Avellana se celebrarà el 15 d'octure | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 4 d'octubre de 2022 a les 11:26 |
La primera Festa de l’Avellana arriba el proper 15 d’octubre organitzada per la DOP Avellana de Reus als jardins de l’Estació enològica de Reus, on l’entitat i té la seva seu. S’ha configurat com una activitat adreçada a tots els públics, posant èmfasi en el caire familiar amb activitats durant tot el dia. 

Es lliuraran els Premis DOP Avellana de Reus


La Festa començarà amb un taller infantil per elaborar panellets a partir de l’avellana a dos quarts d’11 del matí i a les 11 continuarà amb els tallers del cuiner Sergi Margalef, del càtering 3J, que farà Pa de fetge casolà i Kofta de pollastre amb carquinyoli, ambdós productes amb la clara presència d’Avellana DOP Reus.

A les 12 del migdia es farà un tast de Vermut de Reus i avellanes acompanyat d’una visita guiada a la Casa del Vermut i Vi. A la 1, actuaran diversos elements de Bestiari tradicional relacionats amb aquesta fruita seca com el Diabló i les Grifolles de la Selva del Camp, la Zeuzera Pyrina del Morell i la participació musical dels Vitxets de Reus i la presència del Ball de Cercolets de la Selva del Camp.

A la tarda, la 1a Festa de l’Avellana continuarà amb un tast de vins de la DO Catalunya i Avellanes DOP de Reus a les 5 i a les 6 amb el lliurament dels Premis DOP Avellana de Reus en les categories de Comunicació, Empresa i Innovació, Científic i Turisme i Gastronomia. L’acte el conduirà el periodista Xavier Graset i acabarà amb una degustació de productes fets amb la fruita seca i l’ acompanyament musical d’Anna Amigó i Martí Hosta.  
Participació