1 de 10
POLÍTICA

Sandra Guaita: camí de tornada

L'actual diputada al Congrés és la proposada per Andreu Martín per liderar la llista del PSC a les eleccions de 2023

Martín i Guaita, en una imatge d'arxiu, al grup municipal del PSC a l'ajuntament | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 3 d'octubre de 2022 a les 18:30 |
La renúncia d'Andreu Martín com a alcadable del PSC Reus a les eleccions de 2023 obre la porta a l'actual diputada a Congrés, Sandra Guaita, per agafar el relleu socialista de cara a la cursa electoral que viurem en uns mesos. 

Del ple al CongrésGuaita va anar-se'n a Madrid en renunciar com a regidora l'abril de 2021, després de més de vuit anys de trajectòria a la política local. Nascuda a la capital del Baix Camp el 1976, és llicenciada en Biologia per la Universitat de Barcelona, i doctora en Ciències Experimentals i de la Salut per la Universitat Pompeu Fabra. 

Com a regidora al ple de Reus, ha tingut protagonisme en els mandats de 2011 a 2015, i de 2015 a 2019; l'actual mandat, en conseqüència, el va començar però va renunciar al seu lloc per incorporar-se com a diputada al Congrés.

En la 14a legislatura, la reusenca és vicepresidenta primera de la Comissió d'Indústria, Comerç i Turisme, vocal de la Comissió de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, i portaveu adjunta de la Comissió de Ciència, Innovació i Universitats. 


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: