1 de 10
PATRIMONI

Diverses activitats a Reus per les Jornades Europees del Patrimoni

Els dies 7, 8 i 9 d’octubre es faran visites guiades als Museus de la ciutat, les Biblioteques Municipals i altres equipaments

S'han programat visites al refugi de la Patacada amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 3 d'octubre de 2022 a les 13:36 |
Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, l’ajuntament de Reus, l’Agència Reus Promoció i l’Institut Municipal Reus Cultura han organitzat diverses activitats els dies 7, 8 i 9 d’octubre. Els Museus de Reus, el Gaudí Centre, el Pere Mata i les Biblioteques Municipals han programat diverses visites guiades i rutes per celebrar les jornades que poden en valor el patrimoni cultural. 

Visites al Raval Santa Anna, la Bòbila Sugranyes i la Patacada


Pel que fa als Museus de Reus, s’ha planificat la ruta “Els elements patrimonials del raval de Santa Anna” a càrrec de Jaume Massó, arqueòleg i tècnic del mateix equipament. Es durà a terme el divendres 7 d’octubre a les 6 de la tarda i resseguirà a peu els punts d’interès d’aquest raval. 

El dissabte 8 a les 6 de la tarda es durà a terme la visita guiada a la Bòbila Sugranyes, un edifici industrial protegit com a Bé Cultural d’Interès Local. El diumenge, a les 11 i les 12 del matí, es faran visites al refugi antiaeri de la Patacada, excavat durant la Guerra Civil. 

Gaudí i Ferrater, altres protagonistes en les Jornades del Patrimoni


Les activitats organitzades per Reus Promoció són el dissabte 8 d’octubre a les 11 del matí una visita dinamitzada “Gaudí narrat a través de la mirada d’una dona” i a les 5 i a les 6 de la tarda l’Escape Room “L’enigma de Takeshi Nazo” al Gaudí Centre. El diumenge, hi haurà entrada gratuïta de les 10 del matí a les 2 del migdia al Gaudí Centre i al Pavellò 6è de l’Institut Pere Mata de les 11 a les 2. A més, el diumenge es farà la visita familiar “Observem, escoltem i toquem en família”, per a infants de 4 a 12 anys acompanyats d’adults. 

Les Biblioteques Municipals, coincidint amb l’Any Ferrater, han programat la ruta “In Memoriam” el dijous 6 d’octubre a les 6 de la tarda i l’exposició bibliogràfica dels llibres de poesia de Ferrater del dia 6 al 9 a la Biblioteca Central Xavier Amorós. També han organitzat la xerrada “Els quatre llibres de Ferrater”, a càrrec de Jordi Cornudella, el dia 7 a les 7 de la tarda a la biblioteca central que gira al voltant del patrimoni bibliogràfic del poeta. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: