1 de 10
CAMBRA DE REUS

Prop de 50 empreses i institucions participen en la campanya de mecenatge de la Cambra

L'Institut Pere Mata acull la cloenda d'una iniciativa que ha servit per reforçar la imatge de la corporació i el seu pes específic entre els seus representats

L'acte va tenir lloc a l'Institut Pere Mara | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 2 d'octubre de 2022 a les 12:26 |
Aquesta setmana la Cambra de Comerç de Reus ha donat per conclosa la campanya de mecenatge extraordinària que va iniciar arran de l'esclat de la pandèmia. Precisament l'evolució de la covid-19, que ha impossibilitat realitzar de manera adequada la cerimònia de cloenda, ha fet que la campanya no es pogués tancar fins dijous passat, coincidint amb l'acte d'agraïment que es va realitzar als jardins de l'Institut Pere Mata.

En total prop de 50 empreses i institucions de l'àmbit territorial de la corporació s'han sumat de manera entusiasta a una campanya que va néixer la primavera de 2020 arran de l'esclat de la pandèmia. Una situació imprevisible que va provocar una reacció immediata per part del comitè i del plenari de la corporació, cercant la complicitat de tots aquells que volguessin contribuir econòmicament a pal·liar l'impacte de la covid-19 en l'activitat de la corporació.

En l'acte dut a terme a l'institut Pere Mata, el president Jordi Just va voler subratllar la importància de la campanya. Una iniciativa que més enllà de l'objectiu amb la que va ser ideada, ha servit per enfortir la base de la Cambra amb la fidelització de tot un seguit d'empreses que més enllà de sumar-se puntualment a la campanya, continuaran sent a partir d'ara fermes defensores de l'activitat corporativa que desenvolupa. "Hem d'agrair la vostra voluntat de sumar, aportar i col·laborar, mantenint el llegat de passat, present i futur dels nostres 136 anys d'història, i que ha fet possible que la nostra corporació no només mantingui la seva referència sinó que la projecti encara més sobre el seu territori corporatiu, amb cinc comarques, 99 municipis i més de 22.000 empreses, el que atorga a la ciutat de Reus una capitalitat econòmica indiscutible" va apuntar el president de la Cambra en la seva intervenció.

L'acte a l'Institut Pere Mata, fou presidit per la consellera delegada de Vertix, Elena Massot, que lidera el segon grup immobiliari del país; del president del RACC, Josep Mateu; i del president de Fira de Barcelona i conseller delegat CEO de Mat Holding, Pau Relat, que just abans de lliurar els guardons van protagonitzar una taula rodona sobre l'actualitat empresarial que va moderar la periodista Anna Fortuny.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: