1 de 10
PREMIS

Lliurats els Premis Esport i Ciutat 2022

La jugadora de pàdel Ariana Sánchez rep el premi a la millor esportista de Reus

Foto de família dels premiats | Cedida
per Reusdigital.cat, 1 d'octubre de 2022 a les 11:07 |
L'Ajuntament de Reus ha lliurat els Premis Esport i Ciutat 2022 durant la desena gala de la Diada de l’Esport que s'ha realitzat al Pavelló Olímpic Municipal aquest passat divendres. Els guardons reconeixen anualment esportistes, persones i entitats vinculats a la ciutat que hagin destacat durant la temporada esportiva. L'acte ha estat presidit per l'alcalde, Carles Pellicer, acompanyat del regidor d’Esports, Pep Cuerba, altres regidors del consistori, representants d'entitats esportives, esportistes, familiars, a més del públic assistent. El jurat, format per un representant del Consell Esportiu del Baix Camp; un representant dels serveis territorials d’Esports de la Generalitat de Catalunya a Tarragona; tres representants de la premsa esportiva i dos professors d’educació física de centres educatius de la ciutat, sota la presidència del regidor d'Esports Pep Cuerba, ha escollit els premiats següents:

Premi Pioners de l'esport per reconèixer a qui amb la seva dedicació, van impulsar els inicis de l'esport a la nostra ciutat en qualsevol de les seves vessants pròpies d'aquest impuls, com a esportista, tècnic, directiu o patrocinador a: Rafel Serrano de la Federació Catalana de Patinatge i Roser Gil del Club Natació Reus Ploms.

Premi Dirigents de l’esport a aquells dirigents de l’esport actius durant la temporada i que, amb la seva funció, han contribuït o contribueixen a l’èxit esportiu de la seva entitat i/o el seu esport a: Manel Seva del Bàsquet en cadires de rodes i Francisco Quirós de la UD Carrozas Mas Pellicer.

Premi Tècnics de l’esport per la funció de tècnic esportiu, tant dels esports de competició, com de l’esport base o formatiu, valorant tant l’aspecte del rendiment esportiu, com de la transmissió de valors i del compromís amb l’esport i la ciutat, a: Andre Ribas i Ferran Castelló (com a tècnics d’esport base) i Jaume Ferré del Tennis taula Reus Deportiu i Marc Carrasco del CF Reddis (com a tècnics d’esport de competició.

Premi Valors de l’esport per les accions, comportaments o actituds de clubs, equips, esportistes, seccions esportives o grups humans que destaquin pel seu valor ètic o moral en el marc dels valors positius de l’esport. També es poden reconèixer accions o iniciatives directament relacionades amb l’esport de la ciutat, amb els seus esportistes o institucions, a: Aïda Serra, pel seu treball amb persones amb autisme, Jorge Ruíz, en el ball en la categoria Diversity i Ruben Torres, per la integració de nouvinguts arribats d’Ucraïna a la ciutat.

Premi Esport Adaptat als esportistes o entitats que participen en l’àmbit de l’esport per a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. Per accions que destaquin pel seu esforç, dedicació i/o consolidació de l’esport adaptat a la nostra ciutat i/o que contribueixin a la seva difusió, que facilitin l'accés a la pràctica esportiva i/o a la màxima difusió d’aquest. També es reconeixen accions de formació i difusió directament relacionades amb l’esport adaptat, a: Ricard Andreu del Club Taekwondo Koryo Reus i entrenador del CAR de Sant Cugat i Alex Villarejo del Club Natació Reus Ploms.

Premi Millors Clubs, Equips o Seccions Esportives al millor club, equip o secció esportiva, pel seu èxit, trajectòria o resultat durant la temporada objecte del premi. Com a Millors clubs, equips o seccions esportives d’Esport Base a:· l’equip Juvenil d’hoquei patins del Reus Deportiu i com als millors clubs, equips o seccions esportives d’Esport Competició, l’equip femení de Tennis Taula i Joan Arqués i Marta Jiménez del Reus Deportiu de patinatge artístic.

Premi Millor esportista de la Ciutat de Reus al millor esportista de la ciutat en les categories femenina i masculina, categories màster, de promoció i absolut a: Svetlana Skobkina, jugadora i entrenadora de tennis taula del Club Tennis Taula Ganxets de Reus (com a millor esportista màster femenina), Fernando Prous, nedador del CN Reus Ploms (com a millor esportista Màster masculí), Anna Cañadó de l’Espinal Golf (com a millor esportista de promoció femenina), Ni Viña i Guillem Jansà, jugadors juvenils del Reus Deportiu (com a millor esportista de promoció masculí), Ariana Sánchez, jugadora de pàdel (com a millor esportista absolut femenina) i Mohammed Dahbi, esportista de kickboxing (com a millor esportista absolut masculí).

Premi d’Honor quan concorrin circumstàncies especials en persones o institucions que pels seus actes, accions o decisions es considerin mereixedores d’aquesta distinció excepcional a l’escola de dansa Artis, pel seu 75è aniversari i a José Trinidad del gimnàs Do.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: