1 de 10
POLÍTICA

Junqueras acompanya Mendoza en la seva presentació com a alcadable d'ERC Cambrils

Després de sis anys a la batllia se sent "amb més il·lusió que mai" per "treballar" per a la vila

Junqueras i Mendoza, al parc del Pescador de Cambrils | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 30 de setembre de 2022 a les 13:51 |
Més d’un centenar de persones s'han aplegat aquest passat dijous al vespre al parc del Pescador de Cambrils a la presentació en públic de Camí Mendoza com a candidata d'ERC a les properes eleccions municipals. Oriol Junqueras l'ha acompanyada.

Uns versos de la Montserrat Pujals, militant històrica d’Esquerra, ha donat pas a la intervenció personal de Mendoza. “Després de sis anys a l’alcaldia. Després de conèixer la casa per dins i per fora. Després d’haver treballat amb dedicació, responsabilitat, d’haver liderat dos governs de coalició amb lleialtat, d’haver treballat per les persones i per Cambrils, em sento amb més ganes, força i encara amb més il·lusió que mai per treballar per a la vila”, ha dit.

L'alcaldable ha exposat el seu projecte per al futur de Cambrils. En primer lloc ha defensat la seva primera etapa com alcaldessa "avalada per una transformació social", per afegir més tard que "ara toca una transformació urbana verda i sostenible, que ja hem iniciat amb obres que van des de l’enderroc de la N-340 fins a l’execució de l’avinguda de l’Esport”.

Com apunt final, la candidata ha interpel·lat el teixit empresarial "per a la participació en la modernització econòmica del municipi i l’evolució cap un turisme cada cop més sotenible". Oriol Junqueras ha assenyalat que "Mendoza és la millor opció per als cambrilencs". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: