1 de 10
circ

El Circ Raluy Legacy presenta a Reus «In art we trust»

Del 7 al 23 d'octubre, al parc Sant Jordi

Una imatge promocional de l'espectacle | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 de setembre de 2022 a les 08:33 |
A partir del divendres 7 d'octubre i fins al diumenge 23, el Circ Raluy Legacy presentarà a Reus la que és la seva producció "més sorprenent i arriscada fins al dia d'avui", segons la companyia. In art we trust és un "sorprenent xou sense precedents que ens transporta a la més pura essència del circ, quan la sorpresa i l'emoció fascinaven al públic, deixant-se impressionar per l'espectacle", s'ha subratllat.

"Tornar al parc Sant Jordi ens fa reviure aquells dies de confinament i incertesa, també aquelles primeres funcions després de tres mesos aturats, quan per fi vàrem reprendre el contacte amb el públic. Aquesta retrobada significa molt per nosaltres, veure les cares dels reusencs i les reusenques ens omple d'emoció", ha apuntat Niedziela Raluy, component del circ, en al·lusió a l'estada que la companyia va haver de passar a la nostra ciutat en plena pandèmia, el 2020. 


La nova producció compta amb Els Triplets, uns trapezistes; la màgia de Rodrigo Tolzen; un número d'Eva Swartset (penjada pel cabells); i amb Sian, una singular malabarista de l'Índia.

El xou comptarà amb Dimitri com a "estrany presentador", i també amb les noves aventures de Bigotis i Pietro. El duet Valencia presentarà, finalment, un número de risc.

Per atraure públic, Raluy Legacy engega la iniciativa Happy-Friday amb un 50% de descompte per a famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats per tots els divendres.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: