1 de 10
espectacles

Sis espectacles al cicle de tardor del Morell Deprop

"Dos més dos", de la companyia Absents, es representa el dissabte 15 d’octubre a les 8 del vespre

Una imatge promocional de l'espectacle «Les bones intencions» | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 11 d'octubre de 2022 a les 09:55 |
Aquesta setmana arrenca una nova edició del Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell. Una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l’ajuntament del municipi que torna a omplir la tardor de propostes culturals. “És una programació que va néixer fa sis anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals”, ha dit M. Jesús Valldosera, regidora de l’àrea.

“Esperem que el públic s’hi impliqui i ompli el teatre, com ha fetsempre, finsi tot durant l’època de pandèmia”, ha afegit Mònica Casas, també regidora de Cultura i Festes.

Sis muntatges de disciplines diversesEn total, són sis muntatges de disciplines diverses i per a diferents tipus de públic que passaran per l’escenari del Teatre Auditori morellenc durant la tardor, amb dues propostes que s’inclouen en el Festival de pop, rock i folk Accents i una que s’emmarca en el Festival de Teatre de Titelles de Valls Guant.


El tret de sortida serà dissabte 8 d’octubre a les 8 del vespre, amb Poema inacabat de Lo Nostro. Una producció basada en el Poema inacabat de Gabriel Ferrater; una sarsuela de poesia, cuina, dansa i música. Dos més dos prendrà el relleu dissabte 15 d’octubre a les 8 del vespre. Un muntatge de la companyia Absents que ens porta a reflexionar sobre el món de la parella, l’amor, la sexualitat, el desig, la fidelitat... Una comèdia que adapta la pel·lícula argentina Dos más dos.

Divendres 21 d’octubre a les 9 del vespre serà el torn del primer dels espectacles inclosos en l’Accents, Libérica, de Manel Fortià amb Antonio Lizana. Una nova forma d’entendre la música tradicional on el flamenc, el jazz i el folklore català s’agafen de la mà. Ja al novembre, i també dins de l’Accents, dissabte dia 5 a dos quarts d'1 del migdia aterrarà al municipi Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic. Una actuació gratuïta a la plaça de la Font amb el fundador de Dusminguet i ànima de La Troba King-Fú.

En el marc de la festa major de Sant Martí arribarà al Teatre Auditori del Morell Les bones intencions, una producció de la Sala Trono, habitual del Deprop, que es podrà veure dilluns 14 de novembre a les 8 del vespre. El punt final al cicle el posarà Novos lobos, de la companyia gallega Fantoches Baj. Serà diumenge 20 de novembre a les 12 del migdia, amb un espectacle de narració oral i titelles en el qual es toca el tema del gènere des de la perspectiva de les noves masculinitats, i que s’inclou en el Festival de Teatre de Titelles de Valls Guant.

Les entrades per a tots els espectacles es podran adquirir a partir del pròxim dilluns 3 d’octubre a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre, o bé online a elmorell.koobin.cat. També, una hora abans de cada proposta a la taquilla del teatre
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: