1 de 10
ENTITATS

Els elements festius dels barris llueixen a la plaça de la Llibertat

Reus celebra la 1a Trobada d'Elements Festius dels barris | Reusdigital.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 d'octubre de 2022 a les 15:30 |
La plaça de la Llibertat ha estat l'escenari, aquest dissabte, de la primera Trobada d'elements festius dels barris de la ciutat de Reus. Es tracta d'una iniciativa impulsada conjuntament per la regidoria de Relacions Cíviques de l’ajuntament i de les associacions dels diferents barris que tenen elements festius, així com la Federació d’Associacions de Veïns de Reus.

Actualment hi ha elements d’aquestes característiques en 12 barris de la ciutat, en la seva majoria vinculats a les entitats veïnals: Blancafort, Carme, Carrilet, Gaudí, Horts de Miró, Mas Carpa, Monestirs, Montserrat, Parcel·les Cases, Santuari, Sol i Vista, i els Alegre.
 

Reus celebra la 1a Trobada d'Elements Festius dels barris Foto: Reusdigital.catDurant la jornada, s'ha instal·lat a la plaça de la Llibertat un estand de cadascun dels barris que hi han pres part, un estand dels elements festius de ciutat i un estand de l’organització. En el decurs de la trobada s'ha servit l'esmorzar; s'han fet ballades a la plaça dels elements amb la col·laboració dels gegants manotes; s'han dut a terme tallers de creació infantil; i s'ha fet una cercavila fins a la plaça del Mercadal.

La cloenda de la jornada ha estat un vermut popular. La jornada s'ha tancat també amb un dinar comunitari de les colles participants.
 

Reus celebra la 1a Trobada d'Elements Festius dels barris Foto: Reusdigital.cat

 

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: