1 de 10
POLÍTICA

Construiran un edifici d'ús turístic i comercial al solar de la Duana, a Salou

Una imatge del ple municipal de Salou | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 de setembre de 2022 a les 09:51 |
Durant el plenari municipal de l’Ajuntament de Salou, l’alcalde, Pere Granados, i el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, han informat sobre la propera construcció d’un edifici d’ús turístic i comercial al solar de la Duana; que té una superficie de 2.300 metres quadrats.

Serà un immoble de quatre plantes, més una planta baixa per a usos comercials i dues plantes d’aparcament soterrat, amb 136 places per a vehicles. Granados ha manifestat que “aquest nou projecte suposa un benefici pel nucli antic, ja que dinamitzarà i reactivarà l’entorn, retornant al seu lloc un edifici històric, però modern i funcional, que donarà un nou atractiu”.

Les obres podrien començar a partir del proper mes d’octubre, tan bon punt s’hagi completat l’expedient administratiu. Per la seva part, el regidor de Gestió del Territori ha advertit que “es vetllarà per tal que les obres en aquest àmbit es desenvolupin amb les majors facilitats per als veïns i veïnes, amb la disposició de tota la informació perquè tot transcorri amb la major normalitat i les menors molèsties possibles, tenint en compte que es tracta d’una actuació que té certa complexitat”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: