1 de 10
SALUT

Nova sala d'estar per als pacients del Sant Joan que fan quimioteràpia

Compta amb llum natural, butaques i un sofà

Per inaugurar l'espai, Camerata XXI ha ofert una actuació als pacients | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 28 de setembre de 2022 a les 11:33 |
Aquest article es va publicar originalment el 28 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Hospital de Dia d’Oncologia del Sant Joan de Reus disposarà, d'ara en endavant, de l'espai Cel Obert, una nova sala d’estar per als pacients que han de fer quimioteràpia i que es troba situada en un dels patis interiors del centre sanitari de la capital del Baix Camp.

Es tracta d’un "nou espai comunitari i un punt de trobada que facilita la relació entre els pacients en un entorn amable, amb llum natural i més confortable que un box hospitalari", segons s'ha indicat des del Sant Joan. L'espai s'ha fet realitat per iniciativa de les professionals de l’Hospital de Dia d’Oncologia, i ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’empresa Bon Preu Esclat i de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Concretament, Bon Preu Esclat ha fet donació de dos sets de mobiliari de jardí consistents cadascun en dues butaques, un sofà i una tauleta, mentre que la Lliga Contra el Càncer ha finançat el cost de les obres d’adequació de l’espai per un import de 4.000 euros.

L’acte d’inauguració del nou espai ha inclòs l'actuació musical de Camerata XXI, entitat adherida al programa de Voluntariat de l’Hospital. A l’Hospital de Dia d’Oncologia s’hi realitzen unes 2.400 assistències a pacients cada mes, de les quals 890 corresponen a sessions de quimioteràpia. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: