1 de 10
PARTICIPACIÓ

Tallers participatius a Falset i les Borges per elaborar l'estratègia de desenvolupament local 2023-2027

Tindran lloc el 5 d'octubre amb l'objectiu de recollir idees per establir les línies d'actuació que hauria d'impulsar el Consorci Leader

Els tallers participatius tindran lloc el 5 d'octubre | Cedit
per E.R., Reus, Catalunya | 28 de setembre de 2022 a les 10:36 |
El dia 5 d'octubre, a les 11 del matí a Falset i a les 6 de la tarda a Les Borges del Camp, tindran lloc els tallers participatius per elaborar una estratègia de desenvolupament local. Estan impulsats pel Consorci Leader del Camp, un Grup d'Acció Local que gestiona els ajuts Leader al territori.

Gestionar els ajuts en zones rurals


En total, es duran a terme quatre tallers participatius; a Falset, Les Borges del Camp, El Pla de Santa Maria i l'Espluga de Francolí. Van dirigits a empreses, ciutadania i entitats perquè facin propostes sobre el desenvolupament i les línies d'actuació. A banda, també es poden aportacions a través d'una enquesta online que planteja temes com l'aprofitament d'infraestructures i serveis en àrees rurals, l'economia de la gent gran, l'arrelament de les persones nouvingudes o la transició energètica.

El Consorci Leader del Camp gestiona els ajuts del projecte Estratègia del Desenvolupament Local 2023-2027 finançat pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Abasta un àmbit territorial de 93 municipis i sis comarques del Camp de Tarragona. Es pot consultar més informació a la pàgina web.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: