1 de 10
art

La Muntanyeta exposa «Plenituds artístiques», una mostra per part de persones amb paràlisi cerebral

Es podrà veure a partir al pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona fins al 16 d'octubre

Alumnes i equip docent han col·laborat en aquesta mostra. | Fundació La Muntanyeta
per Redacció, Tarragona | 27 de setembre de 2022 a les 13:13 |
El pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona acollirà, a partir d'aquest divendres, l'exposició Plenituds artístiques, una iniciativa de la Fundació La Muntanyeta. Es tracta d'una mostra d'art que compta amb una trentena d'obres creades de manera conjunta per les persones amb paràlisi cerebral i els professionals de l'entitat.

Aquesta exposició és la culminació d'un projecte que es va iniciar el curs passat a l'Escola La Muntanyeta, en un treball colze a colze d'alumnes i equip docent, que va permetre explorar la creativitat col·lectiva. El recull de peces es completa amb algunes creacions realitzades al Centre Ocupacional Gresol i a la Residència Trèvol, on les persones amb paràlisi cerebral i els professionals també s'han sumat a aquesta iniciativa que representa tot el col·lectiu de persones amb pluridiscapacitat de la Fundació La Muntanyeta.

La proposta de la Fundació La Muntanyeta submergirà a tothom qui visiti l'exposició a un univers de colors i formes en el que unes mans o uns peus aparentment estèrils, han esdevingut una eina creadora, capaç de trencar el marró de les fustes sobre les que han pintat, i crear un diàleg amb qui les observi.

La mostra, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, s'inaugurarà el divendres 30 de setembre a les set del vesore, i es podrà veure fins al 16 d'octubre al Pati Jaume I. Totes les obres estaran disponibles per qui les vulgui adquirir amb un donatiu, i d'aquesta manera donar suport als projectes a benefici de les persones amb paràlisi cerebral.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: