1 de 10
SUBVENCIONS

Lliuren xecs nadó de 150 euros a les famílies del Morell

Es tracta d'una mesura que afecta enguany els nascuts el 2021

El lliurament dels xecs nadó, al Morell. | Ajuntament del Morell.
per Redacció, Tarragona | 26 de setembre de 2022 a les 16:36 |
Els morellencs que van néixer aquest passat 2021 van ser els protagonistes de l’acte Hola nadons! que, aquest diumenge, va acollir el jardí de l’Ajuntament del Morell. Un esdeveniment de petit format i organitzat des de la regidoria de Benestar del consistori. “Es tractava de donar la benvinguda a tots els nadons del 2021 en una jornada pensada molt especialment per a ells, en una iniciativa de nova creació i que tindrà continuïtat els pròxims anys”, exposa l’alcalde, Eloi Calbet.

Així, s’hi van convidar la trentena d’infants nascuts al municipi el darrer any. Finalment, i per motius diversos, hi van assistir una quinzena de famílies que van rebre un xec de benvinguda de 150 euros, un sonall de fusta de record, i que van gaudir d’un matí de joc i un petit esmorzar.

“La ludoteca mòbil La Xarranca va muntar un espai de joc específic per a nadons de 0 a 3 anys que va fer que tota la canalla estigués ben entretinguda amb joguines, textures, miralls i propostes pensades en exclusiva per a aquesta franja d’edat”, detalla la regidora de l’àrea, M. Jesús Valldosera.
Participació