1 de 10
Castells

Els Xiquets de Reus llueixen en la Diada de Misericòrdia

Destaca el 3 de 9 dels Moixiganguers d'Igualada

Actuació dels Xiquets a la Diada de Misericòrdia | Tània Sala
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de setembre de 2022 a les 09:59 |
Els temps, finalment, ha permès que aquest passat dissabte se celebrés la Diada castellera de Misericòrdia, i els Xiquets de Reus, els Moixiganguers d'Igualada i els Nens del Vendrell han pogut desplegar les seves actuacions al Mercadal. La diada ha estat un èxit, ja que les tres colles participants han descarregat els castells que han portat a plaça.

La colla amfitriona ha obert descarregant el 4 de 8, en la segona ronda han descarregat el 2 de 7 i han continuat amb el 7 de 7. Han tancat amb 2 pilars de 6 i 6 pilars de 4.

Per la seva banda, els Moixigangers d’Igualada, en primera ronda han descarregat el 5 de 8, en segona ronda el 3 de 9 amb folre, el primer que fan enguany, i han igualat la millor actuació de la seva història descarregant el 2 de 8 amb folre. Els de la capital de l’Anoia han acabat l’actuació amb 2 pilars de 5 i 6 pilars de 4.

Pel que fa als Nens del Vendrell, en primera ronda han descarregat el 5 de 7, han continuat amb el 4 de 7 amb el pilar, i en tercera ronda han descarregat el 4 de 7. Han tancat la diada amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

Els Xiquets actuaran de nou aquest diumenge, el dia de Misericòrdia, en la Baixada que es farà al migdia i la tradicional actuació de la tarda davant el Santuari.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: