1 de 10
ENTITATS

Tornen les Jornades de Rol i Estratègia de Reus

L'esdeveniment, que arriba ja a les 29 edició, és organitzat per l'AJJRR i es fa a la Palma l'1 i el 2 d'octubre

Les jornades se celebren l'1 i el 2 d'octubre a la Palma, de Reus | ND
per M.B., Reus, Catalunya | 30 de setembre de 2022 a les 07:00 |
L'Associació de Jugadors i Jugadores de rol de Reus (AJJRR) organitza, un any més, l'activitat més destacada de la seva activitat. Es tracta d'una nova edició de les Jornades de Rol i estratègia de Reus, que assoleixen ja la seva 29a edició i que es faran els propers dies 1 i 2 d'octubre a la Palma.

Un esdeveniment "lúdic, cultural i participatiu"Les jornades, s'apunta des de l'entitat, "tenen com a objectiu oferir un punt de trobada als aficionats als jocs de taula en les seves diverses modalitats, així com també posar en coneixement de la ciutadania en general el contingut lúdic, cultural i participatiu d'aquest tipus de jocs".

En aquest sentit, l'AJJR subratlla que a les jornades s'hi organitzen "partides de demostració i iniciació, tornejos, concursos i altres activitats lúdiques paral·leles". El col·lectiu reusenc celebra la consolidació de les jornades, tot apuntant que aquestes "tenen un ampli reconeixement entre els aficionats" i que acullen sempre "un elevat nombre d'assistents". De fet, al voltant de 500 persones van gaudir de l'anterior edició.

Des de l'associació s'ha manifestat que "convidem a assistir i participar en aquest esdeveniment a totes les persones interessades, tant coneixedors i aficionats a aquests jocs, com desconeixedors i curiosos interessats en saber de què tracten".
 

Cartell de l'esdeveniment Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: