1 de 10
OBRES I MILLORES

Liciten per 2,5 milions la construcció del centre cívic Gregal de Reus

El termini d'execució establert és de 14 mesos

Una imatge virtual del centre cívic gregal de Reus | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 23 de setembre de 2022 a les 16:19 |
L'Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte per a la reforma de la nau-magatzem de vins del Palau Boule, al barri Niloga, per a la construcció del nou centre cívic Gregal. El contracte surt amb un pressupost de 2.540.600,27 euros, i un termini d'execució de 14 mesos.

Els treballs "han de permetre construir un nou espai de referència per a la zona i per al conjunt de la ciutat, que permeti potenciar els vincles entre la ciutadania, ubicar serveis municipals i de les entitats, i ampliar l’oferta de cursos i tallers tradicional dels equipaments cívics", segons fonts municipals.

A més del pla d’usos del futur centre cívic, el projecte té com a elements destacats la conservació de l’edifici catalogat al Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Natural de Reus, "així l’adequació urbanística de l’entorn".

L'entornEl projecte inclou també una remodelació urbanística a l’entorn del carrer de Castellvell, que consistirà en l’ampliació de voreres, reducció de l’espai viari amb un sol carril de circulació lenta i l’execució a la cruïlla amb el carrer d’Antoni Gaudí d’una zona elevada de pas prioritari de vianants.

A partir de l’obertura de la cantonada dels carrers d'Antoni Gaudi i de Castellvell, desmuntant la tanca metàl∙lica existent, es crearà una petita plaça que generarà l’accés principal al centre cívic i un nou accés al col∙legi. 
 

Les obres tindran un termini d'execució de 14 mesos Foto: Reus.cat

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: